"Tom is erin geslaagd een huisstijl te ontwerpen die heel aansprekend en origineel de essentie van mijn bedrijf symboliseert. Niet alleen het resultaat, maar ook het proces om daar te komen getuigt van zijn vakmanschap. Terwijl hij mij alle ruimte gaf voor het keuzeproces, werkt Tom zelf snel. Afspraken komt hij stipt na. Kortom ik ben zeer enthousiast over het werken met Tom en over het eindresultaat. Ik kan Studio T77 dan ook aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een goede grafisch ontwerper.

Jeroen van den Berg, Strategie Plus

Jeroen van den Berg, Strategie Plus

"Tom is different from most creatives. Of course he's creative, but he's also structured, rational and fast. Which makes him great to work with."

Pim van Zanen, Radboud Universiteit

Pim van Zanen, Radboud Universiteit

"Tom heeft het logo, kleurstellingen en de website voor Actore ontworpen. Hij heeft een visie en creatieve inbreng. Werkt zorgvuldig en gedetailleerd. Eigen stijl en denkt mee. Nog altijd ben ik blij met hetgeen hij ontworpen heeft en ik kan Tom zeker aanbevelen."

Isabella Bruggenkamp, Icara

Isabella Bruggenkamp, Icara

"Tom heeft diverse logo's en huisstijlen voor mij ontwikkeld. Zijn creatieve meerwaarde blijkt telkens weer uit net dat onverwachte beetje meer. Hij start en werkt vanuit de aangegeven randvoorwaarden maar weet deze ook op een zeer professionele, pragmatische en sympathieke manier te "challengen". Snel, betrouwbaar en uitstekende prijs//kwaliteitverhouding"

Roland Verhagen, Boest!

Roland Verhagen, Boest!

"Tom is creatief en een zeer deskundige ontwerper. Hij weet complexe structuur te vertalen naar een begrijpelijk en helder beeld. De samenwerking is prettig, er wordt snel geschakeld en de kwaliteit is hoog!"

John Meijering, Emixion

John Meijering, Emixion

"Studio T77 heeft het logo en de huisstijl voor Vandaag accountancy en advies ontworpen. Tom heeft uitstekende ideeën, denkt goed mee en reageert snel. Ruimschoots voor de startdatum van mijn onderneming had ik een schitterend logo en bijpassende huisstijl. Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk door Tom!"

Erik van Dam, Vandaag accountancy & advies

Erik van Dam, Vandaag accountancy & advies

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.