Webdesign

Creatief en effectief webdesign

Creatief en effectief webdesign is een groot deel van mijn werkzaamheden. Net als een logo en huisstijl wordt een website niet zonder achterliggende gedachte gemaakt. Een website moet een bepaald doel hebben en niet alleen bestaan “omdat het moet” of omdat “iedereen er één heeft”. Op een website kunnen klanten informatie vinden, een product kopen, een eerste kennismaking met jouw bedrijf hebben of een afspraak plannen. Bij een webshop willen klanten gemakkelijk en snel hun aankopen doen, zonder problemen. Een website is als het ware het online verlengstuk van je bedrijf; het moet je bedrijfsdoelen en visie laten zien.

Site als extra verkoopkanaal.

Studio T77 heeft al heel veel websites gemaakt voor klanten. Mijn kwaliteit ligt bij het creëren van een opvallend design van de website, maar door de samenwerkingen die ik ben aangegaan met andere specialisten (o.a. webbouwers en webschrijvers) kan ik een totaalpakket aanbieden, zoals een webshop, een app of banners. Door de website ook te optimaliseren op het gebied van SEO wordt de site ook beter gevonden in Google waardoor het direct dient als extra verkoopkanaal.

Website ontwikkeling

De functie van een site moet ondubbelzinnig duidelijk zijn voor een webdesign gemaakt kan worden. Dit bepaalt namelijk hoe een site eruit komt te zien; een pagina die draait om verkoop ziet er immers anders uit dan een pagina die draait om informeren. Voor ik begin stellen we samen de wensen en doelen vast in een ontwerp en wordt een website of webshop gecreëerd die werkt voor het achterliggende doel. Wat naast gebruikersgemak belangrijk is, is de laadtijd, de visuele en geschreven communicatie en een logische volgorde van de geboden informatie.

Internet om informatie te delen

Samen met online shoppen is informatie delen momenteel de belangrijkste manier waarop het internet gebruikt wordt. Mensen lezen online informatie alleen heel anders dan in gedrukte media zoals een brochure. Ik verdiep me samen met mijn partners dagelijks in de nieuwste technieken en kennis en verwerk dat direct in het design van jouw site. De trends volgen we op de voet, maar passen deze alleen toe wanneer ze ook daadwerkelijk passen bij de uitstraling van je bedrijf. Als Ui en UX specialist help ik je graag om jouw site zo aantrekkelijk en geoptimaliseerd mogelijk te maken. Ik verwijs je graag naar mijn portfolio voor meer voorbeelden van mijn webdesign.

Benieuwd hoe ik jouw communicatie kracht kan bijzetten?

Maak direct een afspraak

Recente projecten

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.