-huisstijl-next-level-esports-grafisch-ontwerp-nijmegen01.jpg
-huisstijl-next-level-esports-grafisch-ontwerp-nijmegen02.jpg
-huisstijl-next-level-esports-grafisch-ontwerp-nijmegen03.jpg
-huisstijl-next-level-esports-grafisch-ontwerp-nijmegen04.jpg
-huisstijl-next-level-esports-grafisch-ontwerp-nijmegen05-2.jpg
-huisstijl-next-level-esports-grafisch-ontwerp-nijmegen05.jpg

Huisstijl Next Level Esports

Next Level Esports heeft als doel om de nummer 1 te worden op het gebied van het ondersteunen van esport teams en het opleiden van coaches. Door te kijken naar de karaktereigenschappen van individuele teamleden wordt er voor gezorgd dat zij het beste uit hun prestaties halen en 'the next level' behalen. Ik ben aan de slag gegaan met dit gegeven en heb die vooruitgang en het behalen van die volgende stap gevisualiseerd door drie balken wat de groei en ontwikkeling voorstelt. Deze balken zijn een duidelijk symbool en herkenbaar in de gaming wereld. Het logo wordt gebruikt op merchandise, content-branding en de karakterkaarten welke gebruikt worden tijdens de coaching.

De opdrachtgever aan het woord

Ik kwam bij Tom voor een nieuwe logo voor mijn bedrijf Next Level Esports. We hebben een fijn eerste gesprek gehad, waarbij ik direct overtuigd was dat hij DE persoon zou zijn die een fanstisch logo voor mijn bedrijf kan maken. En dat is hem ook gelukt! In het proces is hij erg gastvrij geweest om bij hem langs te komen op zijn atelier/kantoor. Tom ziet de waarde in van persoonlijk contact en nodigde mij dan ook bij elke rivisie uit om langs te komen, zodat hij kon horen en aanvoelen hoe ik op het ontwerp reageer, waardoor hij de juiste aanpassingen kon maken, zoals ik het voor ogen had. Voor hem was het geen probleem om meerdere revisies te hebben en tot volledige trotsheid en tevredenheid uit te komen. Dat is zeker gelukt! Ik ben erg trots op het logo én de flyers/posters die hij voor mij heeft gemaakt. Het resultaat mag er zeker wezen! 5/5 would highly recommend!

Donny Stumpel

Esports Team Development | Owner Next Level Esports

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.