Grafisch ontwerp

Grafische vormgeving voor een sterk merk

Het middel volgt het doel; en het doel is aandacht creëren. Waar het doel jarenlang hetzelfde is gebleven, verandert het middel continu. Vergelijk ontwerpen van 10 jaar geleden eens met een ontwerp van nu en je ziet een wereld van verschil. Waar ik naar streef met mijn ontwerpen, is een tijdloos, praktisch ontwerp zonder franjes. Een goed en doordacht grafisch ontwerp helpt informatie inzichtelijk te maken en te veel poespas leidt af. 

Logo en huisstijl; het gezicht van elke onderneming

Een van de belangrijkste dingen aan vormgeving is dat het herkenbaar is en hiermee het hoogste rendement oplevert. Je wilt herkenbaar zijn, maar niet afleiden van je boodschap. Met een goed logo maak je je bedrijf herkenbaar en weet je je doelgroep aan te spreken. Dat dit een duurzaam ontwerp moet zijn is leidend, het is immers het gezicht van je onderneming en dat wil je nog jaren mee laten gaan.

"Laat trends en mode over aan de mode industrie. Trends komen en gaan, en als je praat over een nieuwe jeans of het kopen van een nieuw outfit, geen probleem, maar als het gaat om de identiteit van je merk: volg dan niet de meute, maar val op!"
David Airey

Een sterk logo met een even sterke huisstijl geven een krachtige uitstraling aan je bedrijf en laat zien dat je je onderneming serieus neemt. Deze huisstijl is vervolgens de basis voor al je andere uitingen, denk daarbij aan

  • Folders en brochures
  • Reclame
  • Posters
  • Productverpakkingen
  • Illustraties
  • Webdesign
  • Autobelettering

Grafisch ontwerper in Nijmegen

Ik help je graag met bepalen welk middel het beste resultaat boekt voor jouw doel. De ene keer is een flyer de beste oplossing en op een ander moment is het juist de website die aangepast kan worden. Vaak geeft een mix van middelen juist het hoogste effectieve bereik. Ben je benieuwd welke mix voor jouw bedrijf het meeste rendement oplevert? Als grafisch ontwerper in Nijmegen adviseer ik je met plezier. 

Benieuwd hoe ik jouw communicatie kracht kan bijzetten?

Maak direct een afspraak

Recente projecten

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.