-huisstijl-CA-grafisch-ontwerp-nijmegen01.jpg
-huisstijl-CA-grafisch-ontwerp-nijmegen02.jpg
-huisstijl-CA-grafisch-ontwerp-nijmegen03.jpg

Huisstijl Cultuur Accountants

Cultuur Accountants is gespecialiseerd in het bedienen van organisaties in de kunst- en cultuursector, waaronder musea, theaters, orkesten, poppodia, dans- en theatergezelschappen, zelfstandigen en creatievelingen die werkzaam zijn in de sector. Het doel was om met dit logo zowel creativiteit als vertrouwen en zakelijkheid uit te stralen. Het resultaat is een speelse variant van het "%" symbool. Het verwijst niet alleen naar het accountantsgedeelte, maar toont ook de relatie tussen de culturele sector en het bedrijf. Naast het logo mochten we ook de volledige huisstijl ontwikkelen, van de belettering van het pand tot de website.

De opdrachtgever aan het woord

Studio T77 heeft het logo en de huisstijl voor Cultuur Accountants ontworpen. Tom heeft uitstekende ideeën, denkt goed mee en reageert snel.

Erik van Dam, Cultuur Accountants

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.