-Website-Praktijk-grafisch-ontwerp-nijmegen.jpg
-Website-Praktijk-grafisch-ontwerp-nijmegen-1.jpg
-Website-Praktijk-grafisch-ontwerp-nijmegen-3.jpg
-Website-Praktijk-grafisch-ontwerp-nijmegen-2.jpg
Website-Aquatru-grafisch-ontwerp-nijmegen-5.jpg
-Website-Praktijk-grafisch-ontwerp-nijmegen-4.jpg

Vormgeving website Praktijk voor injectables

De website van Praktijk voor Injectables is bijzonder uitgebreid en geeft veel informatie over allerlei cosmetische klachten én oplossingen. Om al deze informatie logisch en gebruiksvriendelijk vorm te geven is er een uitgebreid wireframe gemaakt waarbij wel 20 verschillende paginatypes zijn ontwikkeld. Iedere pagina is ontworpen met het oog op conversie. Door nauw samen te werken met opdrachtgever en programmeur is een schitterend eindresultaat behaald.

De opdrachtgever aan het woord

Het fijne aan het werken met Tom Oude Vrielink is dat hij goed luistert naar wat de opdrachtgever wil. In ons geval het creeren van een vrouwelijke speelse touch in onze website zonder in te leveren op het gevoel van betrouwbaarheid. Tom is betrouwbaar in het nakomen van zijn afspraken, weet zijn keuzes te onderbouwen met niet alleen een onderbuikgevoel maar ook door zijn goede kennis van usability. Hij kan zijn webdesign ook goed doorcommuniceren naar een website developer. 

Rogier Meulenaar

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.