Huisstijl-Icara-ontwerp-nijmegen.jpg
Huisstijl-Icara-ontwerp-nijmegen-2.jpg
Huisstijl-Icara-ontwerp-nijmegen-3.jpg
Huisstijl-Icara-ontwerp-nijmegen-5.jpg
Huisstijl-Icara-ontwerp-nijmegen4.jpg
Huisstijl-Icara-ontwerp-nijmegen-1.jpg

Restyle huisstijl Icara

Icara is al sinds 2014 een trouwe klant en eind 2018 hebben we de huisstijl een restyle gegeven. Het oude logo was in basis goed maar was toe aan een opfrisbeurt, ook i.v.m. de verhuizing. De vorm is in basis gelijk gebleven, maar door de lijnen dunner te maken en de kleur en lettertype te wijzigen is toch een heel nieuw logo ontwikkeld met behoud van de herkenbaarheid. De huisstijl is vervolgens doorontwikkeld in de vorm van visitekaartjes en diverse leaflets en folders. Tot slot is de website ook volledig opnieuw gebouwd op basis van de nieuwe stijl.

De opdrachtgever aan het woord

Tom heeft het logo, kleurstellingen en de website voor Icara ontworpen. Hij heeft een visie en creatieve inbreng. Werkt zorgvuldig en gedetailleerd. Eigen stijl en denkt mee. Nog altijd ben ik blij met hetgeen hij ontworpen heeft en ik kan Tom zeker aanbevelen.

Isabella Bruggenkamp

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.