Autobelettering-emixion-grafisch-ontwerp-nijmegen-01_kopiëren.jpg
Autobelettering-emixion-grafisch-ontwerp-nijmegen-01.jpg
Autobelettering-emixion-grafisch-ontwerp-nijmegen-01_kopiëren_2.jpg

Autobelettering Emixion

We hebben het logo en de huisstijl voor Emixion ontworpen. Naast het briefpapier, de visitekaartjes en de enveloppen moesten de auto's natuurlijk ook in een nieuw jasje gestoken worden. Een deel van de X uit het logo kon goed als grafisch element gebruikt kunnen worden en geeft de auto snelheid.

De opdrachtgever aan het woord

Tom is bescheiden en heel sterk met het creëren van beeld en dan ook wel het juiste beeld! We hebben in de 5 jaar dat we nu samenwerken al meerdere huzarenstukjes van zijn hand mogen toepassen op net zulke mooie websites. Tom is creatief en weet complexe structuur te vertalen naar een begrijpelijk en helder beeld. De gerealiseerde designs zijn dan ‘ineens” zeer gebruikersvriendelijk, doeltreffend en helemaal ingericht om orders en/of leads te gaan scoren. De samenwerking is prettig, er wordt snel geschakeld en de kwaliteit is hoog!

John Meijering

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.