-Website-Icara-grafisch-ontwerp-nijmegen.jpg
-Website-Icara-grafisch-ontwerp-nijmegen2.jpg
-Website-Icara-grafisch-ontwerp-nijmegen3.jpg
-Website-Icara-grafisch-ontwerp-nijmegen1.jpg
Website-Icara-grafisch-ontwerp-nijmegen5.jpg

Vormgeving website Icara

Icara is al sinds 2014 een trouwe klant en nadat we de huisstijl onlangs hebben opgefrist was ook de website aan de beurt. Nadat we gezamenlijk de wensen in kaart hebben gebracht zijn we gestart met een wireframe zodat van tevoren duidelijk was hoe de site er inhoudelijk uit zou komen te zien. Vervolgens is dit uitgewerkt in een design waarbij het belangrijk was dat het persoonlijke aspect van de dienstverlenging terug komt in het design.

De opdrachtgever aan het woord

Tom heeft het logo, kleurstellingen en de website voor Icara ontworpen. Hij heeft een visie en creatieve inbreng. Werkt zorgvuldig en gedetailleerd. Eigen stijl en denkt mee. Nog altijd ben ik blij met hetgeen hij ontworpen heeft en ik kan Tom zeker aanbevelen.

Isabella Bruggenkamp

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.