Website-Skillness-grafisch-ontwerp-nijmegen1_.jpg
Website-Skillness-grafisch-ontwerp2.jpg
Website-Skillness-grafisch-ontwerp-3.jpg
Website-Skillness-grafisch-ontwerp-nijmegen4.jpg

Website Skill'ness

Skill'ness is een zorgbureau uit Nijmegen, zij bieden begeleiding, trainingen en behandelingen aan voor mensen met een ondersteuningsvraag. Het team bestaat uit jonge en enthousiaste professionals en dat moest in de uitstraling terugkomen. De kleuren en iconen uit de huisstijl zijn in de website toegepast om de verschillende disciplines duidelijk te laten onderscheiden.

De opdrachtgever aan het woord

Wij zijn ontzettend tevreden over het resultaat dat Studio T77 heeft neergezet. Het voelt echt als een website die bij ons past. De samenwerking was erg prettig. Tom nam de tijd om ons bedrijf te leren kennen, beantwoorden al onze vragen, was duidelijk in communicatie en leverde in een korte periode een mooi en passend resultaat.

Inge Coenen, Skill’ness 

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.