Website-ebsite-Premier-Healthcare-grafisch-ontwerp-nijmegen_kopiëren.jpg
Website-ebsite-Premier-Healthcare-grafisch-ontwerp-nijmegen_.jpg
Website-ebsite-Premier-Healthcare-grafisch-ontwerp-nijmegen-2.jpg
Website-ebsite-Premier-Healthcare-grafisch-ontwerp-nijmegen.jpg

Website Premier Healthcare Germany

Premier Healthcare Germany helpt mensen uit het Midden Oosten die een behandeling in een ziekenhuis of kliniek in Duitsland willen ondergaan. Er is een maatwerk oplossing bedacht zodat deze uitgebreide website op alle devices goed getoond wordt, zowel in Engels als in het Arabisch.

De opdrachtgever aan het woord

Studio T77 maakt niet alleen mooie designs, maar snapt ook snel de essentie van de business van de klant waardoor de website optimaal vormgegeven is. Het is prettig en inspirerend samenwerken met Tom met uiteindelijk een super eindresultaat. Hij wil de klant en zijn business begrijpen om tot een goed eindresultaat te komen en schroomt daarbij niet kritische vragen te stellen. StudioT77 is een bedrijf met jarenlange ervaring  op het gebied van grafische vormgeving. Dat zie je terug in het werk wat ze afleveren.

Rob Driessen, Premier Healthcare Germany

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.