Website-Aquatru-grafisch-ontwerp-nijmegen1_kopiëren_2.jpg
Website-Aquatru-grafisch-ontwerp-nijmegen1_kopiëren_3.jpg
Website-Aquatru-grafisch-ontwerp-nijmegen1_kopiëren_4.jpg
Website-Aquatru-grafisch-ontwerp-nijmegen1_kopiëren_5.jpg

Vormgeving website AquaTru

In opdracht van Factor Blue hebben we een bijzondere project mogen ontwerpen, de sfeervolle website van AquaTru. Nadat we gezamenlijk de wensen in kaart hebben gebracht zijn we gestart met een wireframe zodat van tevoren duidelijk was hoe de site er inhoudelijk uit zou komen te zien. Vervolgens hebben we dit uitgewerkt in een design  waarna Factor Blue de technische realisatie voor zijn rekening heeft genomen en er mooi en goed werkend geheel van heeft gemaakt.

De opdrachtgever aan het woord

"Tom is een prettig persoon om mee samen te werken. Hij luistert goed en is flexibel. Dit resulteert in een goede weergave van de wensen van de klant. Design blijft een kwestie van smaak. Tom heeft onze gedachten voor onze website goed weten te vertalen naar een concreet eindresultaat. En wisten we het even niet dan wist Tom wel raad. Een betrouwbare en professionele businesspartner"

Vincent van den Munckhof

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.