Thumb-huisstijl-bontje-ontwerp-nijmegen.jpg
Thumb-huisstijl-bontje-ontwerp-nijmegen-2.jpg
Thumb-huisstijl-bontje-ontwerp-nijmegen_.jpg

Huisstijl Bontje Pool

Het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de huisstijl was samenwerken en verbinden. Want dat is wat Bontje doet als zij bij organisaties vraagstukken en ontplooiproicessen komt ontrafelen. Het samenwerken heb ik in het logo verwerkt door de O's te verbinden. Deze drie O's vormen afzonderlijk het beeldmerk wat in de huisstijl als herkenbaar element wordt toegepast.

De opdrachtgever aan het woord

Het is een heel proces; dat uitdenken van een nieuw ontwerp van je logo en huisstijl voor je eigen bedrijf. Tom heeft mij wat het ontwerp en logo betreft, heel goed aangevoeld en door wat ik voor ogen had. Dat heeft geresulteerd in mooie ontwerpen. Ik ben er heel verguld mee en krijg vaak complimenten over mijn huisstijl en logo! Het allround vakmanschap van Tom wordt nog eens extra de moeite en investering waard door zijn snelheid van werken en de no-nonsense met afspraak is afspraak. Ik ben een tevreden, terugkerende klant!

Bontje Pool

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.