Website-primavera-grafisch-ontwerp-nijmegen1_kopiëren_2.jpg
Website-primavera-grafisch-ontwerp-nijmegen1_kopiëren.jpg
Website-primavera-grafisch-ontwerp-nijmegen1.jpg
Website-primavera-grafisch-ontwerp-nijmegen2.jpg
Website-primavera-grafisch-ontwerp-nijmegen.jpg

Vormgeving website Primavera

Primavera streeft ernaar om mensen te ondersteunen om hun gezondheid en welzijn te bevorderen door middel van natuurzuivere plantenkracht in de hoogste en zuiverste kwaliteit. De opdracht was om op een overzichtelijke wijze het uitgebreide assortiment te tonen in een sfeervolle omgeving welke aansluit bij de natuurlijke producten. Dit hebben we bereikt door gebruik te maken van sfeervolle afbeeldingen en zachte kleuren.

De opdrachtgever aan het woord

Wij zochten iemand die niet alleen onze input zou vertalen, maar die ook suggesties, ideeën en andere invalshoeken zou kunnen geven om de uitstraling van ons bedrijf naar een hoger en hedendaags niveau te brengen. Wat wij erg prettig en van toegevoegde waarde vonden, is dat Tom zich vooraf een beeld heeft gevormd van ons bedrijf en onze activiteiten, en zo - gecombineerd met zijn technische kennis en vaardigheden - de uitstraling aan de website kon geven die wij voor ogen hadden. We hebben de samenwerking als erg prettig ervaren en zijn heel blij met het resultaat.

Christie Janssen

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.