Autobelettering-Isis-grafisch-ontwerp-nijmegen-01.jpg
Autobelettering-Isis-grafisch-ontwerp-nijmegen-02.jpg
Autobelettering-Isis-grafisch-ontwerp-nijmegen-03.jpg
Autobelettering-Isis-grafisch-ontwerp-nijmegen-04.jpg

Autobelettering Beveiligingsbedrijf Isis

Voor Beveiligingsbedrijf Isis heeft Studio T77 de huisstijl ontwikkeld, deze bestond naast het logo ook uit de belettering van het wagenpark. De auto's van Beveiligingsbedrijf Isis worden ingezet tijdens de surveillance diensten in Nijmegen e.o. en moesten daarom de uitstraling krijgen van een 'hulpdienst'. De strepen uit de vleugels van het logo leende zich er goed voor die daarvoor te gebruiken op de onderzijde van de portieren.

De opdrachtgever aan het woord

Toen ik een nieuw logo wilde voor mijn bedrijf heb ik Studio T77 benaderd om daarin mee te denken. Na een persoonlijk gesprek kwam Tom met een voorstel waarin ik mijn woorden en doelstelling uitgebeeld terug zag in een passend logo. Hoe mooi is dat omdat Tom weet hoe inspirerend het is om je logo tot leven te zien komen.
Professioneel, betrouwbaar, meedenkend, kortom gewoon goed.


Bianca Duits, eigenaar Beveiligingsbedrijf Isis 

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.