Huisstijl-donkervoort-grafisch-ontwerp-nijmegen.jpg
Huisstijl-donkervoort-grafisch-ontwerp-nijmegen2.jpg
Huisstijl-donkervoort-grafisch-ontwerp-nijmegen-website.jpg
Huisstijl-donkervoort-grafisch-ontwerp-nijmegen-website2.jpg
Huisstijl-donkervoort-grafisch-ontwerp-nijmegen-website-2.jpg

Huisstijl Donkervoort Nadibaidze tandartsen

Toen twee enthousiaste tandartsen mij vroegen in november 2019 de huisstijl en website voor hun nieuwe praktijk in Geldermalsen te maken ben ik gelijk aan de gang gegaan. Binnen twee maanden moest namelijk alles klaar zijn zodat zij in 2020 konden starten met hun nieuwe logo en website. Het lijkt misschien voor de hand liggend om een tand als logo te gebruiken, maar door deze op te bouwen uit een D en een N ontstaat er toch een origineel en uniek beeldmerk. De gebogen vormen uit het logo komen in de huisstijl terug als grafisch element en zorgen voor een frisse uitstraling. 

De opdrachtgever aan het woord

Voor onze tandartsenpraktijk waren wij op zoek naar iemand die onze visie en wensen zou willen verwerken in de vormgeving van ons bedrijf. In zeer korte tijd en met strakke deadlines heeft Tom onze verwachtingen overtroffen. Tom heeft zich van een zeer creatieve kant laten zien en goed meegedacht in onze wensen. Flexibel en laagdrempelig, zeer aangenaam in omgang, professioneel en tegelijk persoonlijk. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en zouden een samenwerking met Tom allen van harte aanraden.

Theodor Nadibaidze

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.