Verpakkingen-Amsterdamned-grafisch-ontwerp-nijmegen_kopiëren_5.jpg
Verpakkingen-Amsterdamned-grafisch-ontwerp-nijmegen_kopiëren_7.jpg
Verpakkingen-Amsterdamned-grafisch-ontwerp-nijmegen_kopiëren_6.jpg
Verpakkingen-Amsterdamned-grafisch-ontwerp-nijmegen_kopiëren_9.jpg
Verpakkingen-Amsterdamned-grafisch-ontwerp-nijmegen_kopiëren_8.jpg

Verpakkingslijn Amsterdamned

Amsterdamned is een lijn met voedingsproducten voor de 'Urban grower'. Voor ieder stadia van de plantengroei heeft Amsterdamned de jusite voeding. Om de verkoop in de Verenigde Staten succesvol te laten zijn is gekozen om de verpakking een Europesche uitstraling te geven, waarbij de schoonheid van de plant zelf duidelijk getoond wordt. Door met verschillende kleuren ontstaat er een heel duidelijk onderscheid in het schap. Naast de verschillende etiketten hebben we ook het logo ontwikkeld.

De opdrachtgever aan het woord

Het was heel prettig werken met Tom. Ik heb veel met designers gewerkt, online en offline, en altijd had ik het gevoel dat de designer het allemaal net niet begreep. Bij Tom kwam het allemaal echter meteen goed tot zijn uiting en het zag er allemaal heel gelikt uit. Niet minder dan de designs van de grootste merken. En voor een hele goede prijs ook. Ik was dus heel tevreden en inmiddels is Tom mijn vaste go-to guy. Bedankt!

Hasib Nawabi

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.