-huisstijl-YES-grafisch-ontwerp-nijmegen01.jpg
-huisstijl-YES-grafisch-ontwerp-nijmegen02.jpg
-huisstijl-YES-grafisch-ontwerp-nijmegen03.jpg
-huisstijl-YES-grafisch-ontwerp-nijmegen04.jpg

Huisstijl / Rebranding Yes Energie

Yes Advies, een trouwe klant sinds 2012, heeft besloten om hun bestaande logo een verfrissende make-over te geven. Het nieuwe ontwerp behoudt de vertrouwde kleuren en introduceert de letter Y als een herkenbaar symbool.
Met dit nieuwe logo wil Yes Advies de dynamiek van de energiemarkt benadrukken, een sector die voortdurend in beweging is en waar Yes Advies altijd op inspeelt. De opgaande en neerwaartse lijnen in het logo symboliseren deze voortdurende veranderingen en tonen de flexibiliteit en wendbaarheid van Yes Advies als energieadviseur. Door de keuze voor de letter Y als centraal element wordt de identiteit van Yes Advies versterkt. Het geeft een sterk visueel herkenningspunt dat direct wordt geassocieerd met het merk. De letter Y straalt tevens kracht en betrouwbaarheid uit, waardoor het logo een positieve indruk achterlaat bij klanten en partners.
Met deze restyling van het logo toont Yes Advies haar toewijding aan het blijven evolueren en inspelen op de veranderende behoeften van de energiemarkt. Het nieuwe ontwerp vormt een moderne en frisse uitstraling die perfect past bij de visie en waarden van Yes Advies.

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.