IIllustraties-Hagemans-grafisch-ontwerp-nijmegen_kopiëren_2.jpg
IIllustraties-Hagemans-grafisch-ontwerp-nijmegen_kopiëren_3.jpg
IIllustraties-Hagemans-grafisch-ontwerp-nijmegen_kopiëren_4.jpg
IIllustraties-Hagemans-grafisch-ontwerp-nijmegen_kopiëren.jpg
IIllustraties-Hagemans-grafisch-ontwerp-nijmegen.jpg

Ansichtkaarten Hagemans Vastgoedonderhoud

Hagemans Vastgoedonderhoud is een familiebedrijf dat al 90 jaar in Nijmegen en omgeving werkzaam is. Als er aan een woning onderhoud plaatsvindt zorgt dit voor wat ongemak bij de bewoners. Om hinder te beperken en overlast te voorkomen bij de bewoners zorgt Hagemans er onder andere voor dat zij helder, positief en duidelijk te communiceren. Dit door de inzet van onder andere een kaartenlijn. Ieder met een eigen kleur en illustratie. Zij vroegen mij om de lijn van de communicatiemiddelen door te ontwikkelen met herkenbaarheid als uitgangspunt.

De opdrachtgever aan het woord

Tom werkt sinds 2018 voor Hagemans en in die tijd heeft hij voor diverse projecten mooie ontwerpen gemaakt. Na een eerste opdracht was het vertrouwen er. Samen zijn we aan de slag gegaan en hebben we o.a. een lijn van communicatiemiddelen ontwikkeld. Zijn snelheid van handelen, creativiteit en flexibiliteit kan ik zeer waarderen. Samenwerken met Tom gaat over snel schakelen, nakomen van afspraken en een mooi eindproduct als resultaat. Een win-win voor beiden.

Brechje Lubse
Manager markt & ontwikkeling Hagemans Vastgoedonderhoud 

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.