Posters-4daagse-ontwerp-nijmegen.jpg
Posters-4daagse-ontwerp-nijmegen2.jpg
Posters-4daagse-ontwerp-nijmegen3.jpg

Posters en aankleding Plein44 4-daagse feesten

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten mogen wij de posters ontwerpen voor de feesten op Plein 44. De naam van het plein én de 4-daagsefeesten leende zich perfect voor een logo waarin die combinatie grafisch opgelost wordt. De kleuren stralen diversiteit en energie uit, precies wat de feesten inhouden. Naast de posters verzorgen we ook de aankleding van alle podia en bars.

De opdrachtgever aan het woord

Na 4 jaar geen 4Daagsefeesten door een verbouwing van Plein 44 in Nijmegen wisten we dat we goed voor de dag moesten komen. Een nieuw begin voor ons evenementenplein. Tom kon aan de bak! Site, Posters, banners, social media content etc. Alles snel, professioneel en met een top uitstraling. Ons plein staat echt weer op de de kaart. Bedankt! 

Joost Eickmans, Plein 44 BV/De Dromaai

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.