Huisstijl-Vandaag-ontwerp-nijmegen.jpg
Huisstijl-Vandaag-ontwerp-nijmegen_2a.jpg
Huisstijl-Vandaag-ontwerp-nijmegen_1.jpg
Huisstijl-Vandaag-ontwerp-nijmegen2.jpg
Huisstijl-Vandaag-ontwerp-nijmegen4.jpg

Huisstijl Vandaag accountancy & advies

Studio T77 werd gevraagd een nieuw logo en huisstijl te ontwikkelen voor Vandaag accountancy & advies. Het logo is opgebouwd uit drie symbolen welke een accountant dagelijks in zijn werk gebruikt, +, - en x. Door deze symbolen in een pijlvorm te plaatsen ontstaat er een grafisch element dat richting aangeeft, wat het adviseren symboliseert. Daarnaast is het de gekantelde V van Vandaag. Het beeldmerk leent zich ook goed om in een patroon gebruikt te worden, dit is op de achterzijde van het visitekaartje toegepast

De opdrachtgever aan het woord

Studio T77 heeft het logo en de huisstijl voor Vandaag accountancy en advies ontworpen. Ik had nog geen logo dus na een uitgebreide selectie van grafisch ontwerpers ben ik bij Studio T77 uitgekomen. Tom heeft uitstekende ideeën, denkt goed mee en reageert snel. Binnen een week had ik een mail met daarin de eerste schetsen van mijn logo. Ruimschoots voor de startdatum van mijn onderneming had ik een schitterend logo en bijpassende huisstijl. Ik ben pas net gestart maar ik heb de volgende opdracht het maken van een flyer voor de KVK startersdagen al bij Studio T77 neergelegd.

Erik van Dam, Vandaag accountancy en advies

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.