Huisstijl-Strategie-ontwerp-nijmegen_kopiëren_8.jpg
Huisstijl-Strategie-ontwerp-nijmegen_kopiëren_6.jpg
Huisstijl-Strategie-ontwerp-nijmegen_kopiëren_10.jpg
Huisstijl-Strategie-ontwerp-nijmegen_kopiëren_7.jpg
Huisstijl-Strategie-ontwerp-nijmegen_kopiëren_9.jpg

Huisstijl Strategie Plus

Strategie Plus is een bedrijf dat zich richt op het beter laten preseteren van ondernemingen. Bij het ontwikkelen van het nieuwe logo voor dit bedrijf uit Nijmegen werd 'Strategie bepalen' als uitgangspunt genomen. Het beeldmerk is gebaseerd op het spel Go, het oudste strategische bordspel dat gespeeld wordt met witte en zwarte ronde stenen.

De opdrachtgever aan het woord

Sommige ondernemers denken - ten onrechte - dat ze zelf een aardig visitekaartje in elkaar kunnen knutselen. Ik was een van die ondernemers. Maar onlangs vond ik dat het tijd was dat mijn bedrijf een professionele huisstijl kreeg. Tom is erin geslaagd een huisstijl te ontwerpen die heel aansprekend en origineel de essentie van mijn bedrijf symboliseert. Niet alleen het resultaat, maar ook het proces om daar te komen getuigt van Toms vakmanschap. Eerst verkent hij samen met je welke stijlen je wel en niet aanspreken. Daarna gaat hij ontwerpen en presenteert hij verschillende alternatieven. Van het ontwerp van je voorkeur maakt hij weer verschillende varianten. En langzaam maar zeker kom je zo tot een definitieve keuze. Tom is niet alleen een voortreffelijk ontwerper, hij is ook een goede begeleider van keuzeprocessen. Hij geeft je het gevoel dat je alle tijd hebt om na te denken over wat je wilt. En die rust is nodig om goede keuzes te maken. Terwijl hij mij alle ruimte gaf voor het keuzeproces, werkt Tom zelf snel. Afspraken komt hij stipt na. Kortom ik ben zeer enthousiast over het werken met Tom en over het eindresultaat. 

Jeroen van den Berg, Strategie Plus

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.