Huisstijl-Quanta-ontwerp-nijmegen.jpg
Huisstijl-Quanta-ontwerp-nijmegen4.jpg
Huisstijl-Quanta-ontwerp-nijmegen3.jpg
Huisstijl-Quanta-ontwerp-nijmegen_2.jpg

Huisstijl Quanta Cura

Quanta Cura zet zich breed in op het gebied van zorg. Voor bedrijven, zorgvragers en mantelzorgers. Wat daarbij altijd centraal staat is de zorg en aandacht voor het individu. Dat zie je in het logo terug, het dialoog en ‘luisterend oor’ is vertaald naar een gestileerde vorm, opgebouwd uit de letter Q en C. Om het zachte en toegankelijke uitstraling karakter van de dienstverlening te versterken hebben de visitekaartjes en alle kaders op de website afgeronde hoeken gekregen.

De opdrachtgever aan het woord

Tom heeft in een record tempo het logo van mijn bedrijf ontworpen en daarnaast mijn nieuwe huisstijl en website. Ik heb prettig met Tom samengewerkt. Tom blijft met je in gesprek en weet jouw idee perfect vorm te geven.

Ellen van Steenveldt

Samen kom je verder

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Om deze reden werkt Studio T77 samen met verschillende experts in hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers tot fotograaf. Ook de samenwerking met jou als klant is belangrijk; met heldere afspraken en duidelijke communicatie krijg jij het ontwerp wat je altijd al wilde.

Je mag altijd bellen op 024 750 83 36
Of maak direct een afspraak en dan drinken we een kop koffie.