Studio T77 Grafisch Ontwerp is een ontwerpstudio in Nijmegen.

Studio T77 is al ruim 15 jaar actief op het gebied van visuele communicatie. Met Nijmegen als uitvalbasis werken wij vooral voor opdrachtgevers in het oosten en zuiden van het land. Onze klantenkring is zeer divers en bestaat uit zowel grote als kleine bedrijven. Zo werken wij voor de Gemeente Nijmegen, maar stellen wij onze diensten net zo graag ter beschikking aan een éénmansbedrijf. Het gaat ons namelijk niet om de grootte van de opdracht, maar om de uitdaging om precies de juiste stijl te pakken te krijgen. Een stijl die bij u past en tegelijkertijd uw klanten aanspreekt en in beweging zet.

Creatieve communicatie: ondubbelzinnig en doelgericht

Zoals al eerder aangetipt is grafische vormgeving meer dan alleen een mooi plaatje. Vormgeving heeft een duidelijk doel: het op professionele wijze vormgeven aan uw bedrijf, uw boodschap, zodat u op een positieve manier gezien wordt. Een aansprekend logo en huisstijl ontwerp geldt hierbij als uitgangspunt, maar daar blijft het niet bij. Een website, flyer, visitekaartje, brochure, beursstand, presentatie, email, allemaal communicatie uitingen die een indruk geven van uw professionaliteit. Zaken waarover moet worden nagedacht, waar een gedegen concept aan ten grondslag moet liggen. Creatief, maar met een duidelijke visie op marketing en communicatie.

Vormgeving vanuit een breed perspectief

Effectieve communicatie gaat verder dan een grafisch ontwerp. Zo gaat website webdesign ook over de juiste foto, eventueel een videoblog, seo tekst en een heldere technische structuur. Een brochure gaat over het inzichtelijk en toegankelijk maken van de informatie in beeld én tekst, maar kan ook ingebed zijn in een marketingcampagne rond de lancering van een nieuw product. Een product waarvoor een verpakking moet worden ontworpen of die met behulp van een powerpointpresentatie moet worden gepresenteerd. Grafische communicatie waarin het beeld leidend is, maar zeker niet op zichzelf staat.

Studio T77 beschikt over een uitgebreid netwerk van communicatiespecialisten (schrijvers, fotografen, webbouwers, marketingstrategen) die u van dienst kunnen zijn. Onze grafische vakkennis gekoppeld aan de juiste specialisten levert zo voor u een optimaal resultaat. In een direct gesprek met de ontwerper, zonder de tussenkomst van een accountmanager, denken wij graag met u mee hoe u zich het beste kan presenteren.