Studio T77 Grafisch Ontwerp is een ontwerpstudio in Nijmegen.

Grafische vormgeving: van pamflet tot facebook

Grafisch ontwerp, of grafische vormgeving is een eeuwenoud vak dat in de loop der jaren behoorlijk is veranderd. Tussen het eerste gedrukte pamflet in 1478 tot aan de hedendaagse Social Media campagnes zit natuurlijk een wereld van verschil. Dat heeft alles te maken met de technische vooruitgang. De essentie is echter niet veranderd: laten zien wat je te bieden hebt.

Effectieve communicatie is van alle tijden. Maar hoe je het meeste resultaat haalt uit een reclamecampagne, dát is aan continue verandering onderhevig. Technische vooruitgang speelt daarbij een rol, de menselijke psyche, maar ook het soort product of dienst dat wordt aangeboden.

Studio T77 weet welke vormgeving het hoogste rendement oplevert

Elk grafisch ontwerp is erop gericht informatie inzichtelijk te maken. Het doel is al eeuwenlang hetzelfde: aandacht creëren. Het middel verandert, met de dag. Wij volgen alle ontwikkelingen op de voet en kijken altijd kritisch naar welk middel het beste resultaat boekt. Soms is dat de bekende huis-aan-huisreclamefolder op andere momenten worden de klanten bereikt met de juiste LinkedIn pagina.

Het middel dat moet worden ingezet moet aansluiten bij het doel. Ieder middel vergt weer een andere manier van denken en werken. En vaak geeft een mix van middelen het hoogste effectieve bereik. Wij adviseren met oog voor de markt over wat voor u het meest rendabel is.

Logo en huisstijl zijn het gezicht van uw onderneming

Een goed logo geeft smoel aan uw bedrijf, maar weet daarbij ook de doelgroep te raken. Duurzaamheid is hierin leidend. Het gezicht van uw onderneming moet eenvoudig, herkenbaar en tijdloos zijn: het moet nog jaren mee kunnen gaan.

"Laat trends en mode over aan de mode industrie. Trends komen en gaan, en als je praat over een nieuwe jeans of het kopen van een nieuw outfit, geen probleem, maar als het gaat om de identiteit van je merk: volg dan niet de meute, maar val op!"

David Airey

Met een sterk logo en huisstijl ontwerp komt u krachtig over en laat u zien dat u uw onderneming serieus neemt. De huisstijl vormt hiermee de basis voor alle andere communicatie uitingen: